خشونت علیه زنان، از تعرض فیزیکی تا افکار پریشان
خشونت برضد زنان اصطلاحی ویژه و حقوقی است که برای توصیف کلی کارهای خشونتآمیز برضد زنان به کار میرود.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد خشونت بر ضد زنان را «هرگونه عمل خشونتآمیز بر پایه جنسیت که بتواند منجر به آسیب فیزیکی (بدنی)، جنسی یا روانی زنان بشود» تعریف کرده است. بنابراین برخلاف تصور ابتدایی، خشونت را نباید فقط و فقط به درشتی و تندخویی فیزیکی فروکاست بلکه شکلهای پیچیدهتر و پنهانی از خشونت در کارند که شوربختانه اجتماع ما عمدتاً آنان را بهعنوان شکلی از خشونت و تندخویی به رسمیت نمیشناسد و از همینرو مردان بدون کمترین آگاهی و ناراحتیای مرتکب آن میشوند.
از جمله مواردی که خشونت علیه زنان به حساب میآید و تبعات جدی روحی و روانی به همراه دارد و عزت نفسشان را خدشهدار میکند:
- ایجاد مزاحمت در مکانها و وسایل نقلیه عمومی
- لطیفههای تحقیرآمیز درباره زنان
- باور نداشتن و اعتماد نکردن به تواناییهای زنان در عرصههای اقتصادی
مؤلفههای فرهنگی ما نشانی از مردسالاری و تحقیر زن را در خود پنهان دارند که باید وجدان اجتماع در برابر آنان حساستر باشد و کمر به اصلاح آن ببندد.
فاز دوم حمایت از زلزلهزدگان کرمانشاه آغاز شد
♨️” این بار برای تو ستونی خواهم ساخت، تا بار دیگر امید در چشمانت جریان پیدا کند و دستانت زندگی را به خانواده هدیه دهد.”
پس از فاجعه دلخراش زلزله کرمانشاه، مهربانه به کمک بنیاد نیکوکاری مهر و مردم توانست بیش از ۱۱۵ میلیون تومان برای کمک به زلزلهزدگان جمعآوری کند که در فاز اول کمکرسانیها، بخشی از این مبلغ صرف نیازهای ضروری از جمله پتو، آب، مواد غذایی و بستههای بهداشتی شد.
پس از بررسیهای انجام شده، در فاز دوم مهربانه قصد دارد به وضعیت اسکان دائمی در منطقه زلزلهزده کمک کند چرا که تهیه چادر و کانکس یک راهکار موقت بوده و البته آسیبهای بعدی را هم در پی خواهد داشت.
روستاها به دلیل محرومیت و بیبهره بودن از دانش عمران، مورد کم توجهی واقع میشوند به همین دلیل در برابر بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله بسیار آسیبپذیر هستند. از آنجایی که زیرساخت ساختمانها اهمیت بالایی دارد، تیم مهربانه و بنیاد نیکوکاری مهر پس از مشورت با کارشناسان، تصمیم گرفت در فاز دوم کمکهای خود، به بهبود مقاومت سازههای ساختمانهای این مناطق کمک کند و با بهرهبرداری از دانش کارشناسان و مشارکت شما مهربانان، برای حمایت کردن از مردم محلی، در ساختن ساختمانهای مقاوم در برابر زلزله، نقش ایفا نماید.
🛍 هزینه فاز اول (پایان یافته): ۲۳.۳۵۰.۰۰۰ تومان
🏠 هزینه فاز دوم: ۲۰۰ میلیون تومان
🚧 باقیمانده مبالغ جمعآوری شده در فاز اول به مبلغ ۹۴ میلیون تومان به این پروژه منتقل و برای محکمسازی خانههای روستایی استفاده خواهد شد
۲۹ آبان، روز جهانی کودک، به یاد کودکان زلزلهزده کرمانشاه
نخستین و بیپناهترین قربانیان سوانح مهیب طبیعی و غیرطبیعی کودکان هستند. جسم و روان آنان نازکتر و لطیفتر از آن است که بتواند بلای نازل شده را بفمد و با آن کنار بیاید. کودکان مصیبدیده بهویژه آنانی که والدین خود را از دست دادهاند، خود را در برابر دنیای ترسناک و غریبی میبینند که تنها و بییاور در آن سرگردانند و دیگر هیچ نشانی از جهان نرم و شیرین کودکی در آن وجود ندارد. تحمل این فاجعه از روان فردی هر کس، بخصوص کودکان، خارج است و تنها با همکاری دیگر انسانها رفتهرفته میتواند زمینهای فرآهم شود تا کودک آسیبدیده سیمای لطیف زندگی را بار دیگر بتواند ملاقات کند.
زلزله اخیر استان کرمانشاه کودکان بسیاری را در معرض آسیبهای جدی روانی و روحی قرار داده و شوربختانه مثل هر فاجعهای از این دست، تمرکز سازمانهای امدادی و کمککنندگان بیشتر حول محور تهیه خوراک و پوشاک و سرپناه زلزلهزدگان بوده و در نتیجه کمتر به آسیبهای روانی و روحی بازماندگان و علیالخصوص کودکان توجه شده است.
حمایت از زلزلهزدگان سرپلذهاب
غم از دست دادن هموطنان به تنهایی بسیار دردناکه و حالا این عزیزان بدون سرپناه و وسایل گرمایش و آذوقه هستن.
مهربانه قصد داره به زلزلهزدگان کمکرسانی کنه و به حمایت شما برای تامین مقداری از این اقلام ضروری از جمله آب، مواد غذایی، پتو و چادر نیاز داره
🚧حمایت از زلزلهزدگان سرپلذهاب
👤نام موسسه: موسسه نیکوکاری مهربانه
💰هزینه پروژه: حداقل ۲۰ میلیون تومان
📍مکان: کرمانشاه
📈درصد پیشرفت: ۳٪
⏳زمان باقیمانده: ۶ روز
📅تاریخ اتمام:۹۶/۰۸/۲۹
💜مشارکت آنلاین:
پرداخت بات👇🏻
https://goo.gl/WE87t7
پرداخت سایت👇🏻
https://goo.gl/e8GQ4K
استارتاپ دانرو با قاصدک مهربانه مسئولیت اجتماعی خود را ادا میکند
چندی پیش خدمات نوین مسئولیت اجتماعی سازمانی مهربانه با نام قاصدک معرفی شد. در سرویس قاصدک، شرکتها و سازمانها میتوانند برای ادای مسئولیت اجتماعی خود، کوپنهای دیجیتال قاصدک را از مهربانه خریداری کنند و در اختیار کاربران خود قرار دهند تا کاربران بتوانند بدون پرداخت هزینه و تنها با وارد کردن کد دیجیتالی آن، از پروژههای نیکوکاری و مسئولیت اجتماعی حمایت کنند.
دانرو که در حوزه خدمات مکان محور فعالیت میکند، اولین استارتاپی است که از خدمات قاصدک مهربانه استفاده کرده است. اپلیکیشن دانرو به عنوان یکی از اولین سرویسهای مکانمحور ایرانی به شما این امکان را میدهد تا مکانهای مورد نیاز خود مانند کافهها، فروشگاهها، پارکها و … را به راحتی پیدا کنید. کاربران دانرو با فعالیتهایی مانند اضافه کردن مکانهای جدید، اعلام حضور در یک مکان یا نظر دادن در مورد مکانها، امتیاز به دست میآورند و میتوانند با این امتیاز، محصولاتی را که در بازارچه دانرو عرضه میشود، خریداری کنند. تیم دانرو مشارکت سازنده کاربران را در بهبود کیفیت زندگی جامعه بسیار موثر میدانند.
در ادامه مطلب، مصاحبه مهربانه با مدیر عامل دانرو، پارسا جانباز را درباره ادای مسئولیت اجتماعی این استارتاپ میخوانید. با مهربانه همراه باشید.
برگزاری رویداد توانتک، با همکاری مهربانه و موسسه آموزشی نیکوکاری رعد:
به مناسبت روز جهانی معلولان، جشنواره توانتک (Tavan Tech) به همت مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد، با حضور استارتآپهای موفق و شرکتهای صاحبنام حوزه تجارت الکترونیکی، باهدف معرفی سرویسها و خدمات موثر در بهبود کیفیت زندگی شهروندان، بهویژه توانیابان، از ۲۱ تا ۲۳ آذرماه برگزار میشود.
توانتک رویدادی استارتآپی در حوزه معلولیت است که در آن، افراد دارای معلولیت، با فناوریهای نوین و کاربردهای آن در مشاغل دانشمحور و غیرفیزیکی آشنا شده و فرصتهای شغلی پایدار در کسبوکارهای مبتنی بر اینترنت، بررسی و معرفی خواهند شد.
در توان تک تلاش میشود با همافزایی و مشارکت استارتآپهای فعال در حوزه معلولیت، برای گسترش و توسعه این نوع کسبوکارها اقدامات موثری انجامشده و چشماندازی روشن برای سرمایهگذاری در این حوزه فراهم شود. همچنین نمایشگاهی که با حضور استارتآپها در این رویداد برگزار میشود، امکانات موجود در فضای اینترنت و اثر مثبت آن را در زندگی فردی و اجتماعی افراد دارای معلولیت به نمایش میگذارد.
مدیرعامل مجتمع رعد درباره چشمانداز و اهداف این رویداد گفت: توانتک فرصتی است برای شناساندن پتانسیل ۱۱ درصد از افراد جامعه. ما در این رویداد چند هدف اصلی را دنبال میکنیم؛ هدف نخست ما ایجاد اشتغال برای توانیابان است. شناساندن فرصتهای حوزه فاوا به توانیابان، استفاده از خدمات استارتآپهای فاوا برای بهبود کیفیت زندگی توانیابان، ایجاد شرایط افزایش مهارت از طریق کارآموزی و کاریابی توانیابان و شناساندن توانمندیهای توانیابان به استارتآپها هم از دیگر اهداف این رویداد هستند. پناهی افزود: مهمترین هدف توانتک، تشویق استارتآپها برای مناسبسازی خدماتشان متناسب با نیاز توانیابان است. به همین منظور، مجتمع رعد جایزه ویژهای را برای استارتآپ برگزیده هیات داوران رویداد در نظر گرفته است. این جایزه به استارتآپی داده میشود که بیشترین اثر را در حوزه خدمترسانی به جامعه توانیابان کشور داشته باشد.
مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد باگذشت ۳۴ سال فعالیت در عرصه آموزشهای مهارتی و دانشگاهی افراد دارای معلولیت و همکاری با ۲۸ مرکز مشابه و مستقل در سایر استانها و شهرستانها، توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی توانیابان را دنبال میکند. علاقهمندان به حضور در این رویداد میتوانند به وبسایت رویداد مراجعه کنند.
منبع: فناوران
حامی تیم قهرمان بوچیا باشیم
معمولا تیمهای ورزشی برای شرکت در مسابقات مهم و پوشش دادن هزینههای خود اسپانسر جذب میکنند.
تیمهای حاضر در لیگ کشوری بوچیای امسال هرکدام برای خود اسپانسر دارند و تیم “پیروزی” که در لیگ پارسال مقام دوم را کسب کرده بود، برای تامین هزینههای خود از مهربانه کمک خواست و ما هم تصمیم گرفتیم در این مسابقات، با حمایت شما و به امید قهرمانی، همراه این تیم باشیم.