مهربانه در نمایشگاه CeBIT آلمان حضور پیدا کرد
نمایشگاه CeBIT، هر سال اوایل فروردین در آلمان برگزار می گردد. این نمایشگاه میزبان شرکت های IT و استارتاپ هایی است که قصد دارند آخرین دستاوردهای خود را در معرض نمایش عموم قرار دهند و از نزدیک با کاربران خود دیدار کنند.
در نمایشگاه الکامپ ۹۵ که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد، ۱۰ استارتاپ از بخش الکام استارز نمایشگاه که ویژه استارتاپ ها است، برگزیده شدند و به عنوان پاداش، مجوز حضور آن ها در نمایشگاه سبیت آلمان از طرف سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، صادر گردید. نام استارتاپ های برگزیده عبارت است از: Recommender، Nivo، Redkala، تله طب، اینستاچاپ، مهربانه، پوشه، هوداد، Iris و نوار
این ده استارتاپ در سالن استارتاپ ها، در بخش مربوط به ایران مستقر بودند و به معرفی خود پرداختند. استارتاپ های ایرانی با معرفی ۸ نوع سرویس و تجارت الکترونیک جدید، روح تازه ای در فضای نمایشگاه قدیمی سبیت دمیدند و یکی از بخش های متنوع و جذاب نمایشگاه را به خود اختصاص دادند. باقر بحری، قائم مقام سازمان نظام صنفی رایانه ای اذعان داشت که این حرکت، تنها فاز اول حمایت از استارتاپ های ایرانی است و برنامه های بیشتری برای حمایت از اکوسیستم استارتاپ های ایرانی دارد.
مهربانه نیز به که عنوان یکی از ۱۰ استارتاپ برگزیده از ۳۰ اسفند تا ۴ فروردین در محل نمایشگاه سبیت در شهر هانوفر، حضور یافت، دستاوردهای خود را به عنوان اولین و موفق ترین پلتفرم تأمین جمعی سرمایه ایران به نمایش گذاشت و با افراد متخصص این حوزه دیدار کرد. در ادامه مطلب شما را به تماشای تصاویری از حال و هوای استارتاپ های ایرانی در نمایشگاه سبیت دعوت می کنیم.
سال نو مبارک
در سالی که گذشت توانستیم در این ماجراجویی پر پیچ و خم بر مشکلات فائق آییم و چند قدمی به هدف بزرگمان که ارتقای سطح زندگی، رفاه، فرهنگ و آگاهی جامعه است، نزدیک تر شویم و این امکان پذیر نبود مگر با کمک همراهان مهربان مهربانه. امروز همزمان با سال نو، جمع آوری بیش از ۶۰۰ میلیون تومان کمک نقدی در مهربانه را در کنار شما جشن می گیریم. با هم توانستیم زندگی های بسیاری را رونق ببخشیم؛ آرزو می کنیم امسال هم بتوانیم در کنار هم سال خوبی هم برای خودمان، و هم برای دیگران بسازیم.
از درون نهفت خلوتِ ده،
از نشیب رهی، که چون رگ خشک
درتن مردگان دواند خون،
می تندَ بر جدار سرد سحر،
می تراود، به هرسوی هامون
هامون زندگی تان، پر آب و پرخروش
سال نو مبارک، مهربانه
چهار نکته ظریف خانه تکانی برای شروع بهتر سال نو
سال ۹۵ هم با تمام خوشیها و ناخوشیهایش رو به اتمام است و همه در تکاپوییم تا سال جدید را در بهترین حالت خودمان آغاز کنیم. یکی از کارهایی که در روزهای پایانی سال انجام میدهیم، خانهتکانی است تا ناپاکیزگیها را دور بریزیم و تازگی و طراوت را به خودمان هدیه کنیم. در سنت خانهتکانی که به ظاهر فقط تمیز کردن محیط منزل است، نکات ظریفی وجود دارد که با رعایت کردن آنها میتوانیم خودمان و اطرافیانمان را شادتر سازیم و با روی گشاده به استقبال سال نو برویم. در ادامه از شما دعوت میکنیم ۴ نکته برای خانهتکانی را مطالعه کنید.
همبستگی جامعه استارتاپی ایران برای توانمندسازی
مرداد سال ۱۳۹۴ برای اولین بار از طریق دوست خوبم شاهین طبری دعوت شدم به موسسه خیره رعد تا درباره فریلنسینگ کمی صحبت کنم. اولین تجربه بود و یادگرفتم که چقدر فریلنسینگ میتواند برای معلولین مفید باشد بخصوص پلتفرهایی مانند پونیشا به این افراد کمک می کند تا بتوانند به راحتی در منزل کار کنند و با هزاران کارفرما در ارتباط باشند.
بعد از آن همیشه دلم میخواست تا کار بیشتری برای توانیابان انجام دهم اما متاسفانه همیشه به دلیل مشکلات کاری، این موضوع به آینده موکول میشد.
تقریبا سه ماه پیش از طریق شاهین عزیز به مسابقه بوچیا دعوت شدم. تیم ما در این مسابقه سعی و تلاشش رو کرد تا پیروز شود اما در نهایت به توانیابان باختیم.
مجددا تصمیم گرفتم یک کار بزرگ انجام دهم وبه فکر یک هفته برنامه آموزش فریلنسینگ و گشت و گذار در گیلان افتادم اما به حدی این پروژه در سرم بزرگ شد که عملا دست نیافتنی شد.
با خودم کنار آمدم تا نهایتا تا قبل از پایان سال ۱۳۹۵، کمک کوچکی انجام دهم.
با آرش برهمند عزیز درباره ایدهام برای آموزش فریلنسینگ به توانیابان مشورت کردم و کلی انرژی گرفتم، برای انتخاب مکان مناسب با ایمان داوودیان عزیز در فضای کار اشتراکی زاویه صحبت کردم و خیلی استقبال کرد، با مانی قاسمی و مسعود یوسف نژاد عزیز درباره اطلاع رسانی این دوره آموزشی صحبت کردم و هر دو با کمال میل پذیرفتند، شروین مشایخ عزیز پیشنهاد داد تا در این دوره به ما کمک کنه و همینطور تا امروز همه افرادی که در جامعه استارتاپی میشناسم و حتی نمی شناسم علاقه خود را برای همکاری و کمک ابراز داشتند و این رویداد از یک رویداد خیلی کوچک تبدیل شد به رویدادی که همه جامعه استارتاپی از آن پشتیبانی می کنند.
ما یک جامعه کوچک هستیم با رشد سریع و ایده های بزرگ. منسجم هستیم، زود تصمیم میگیریم و سریع وارد عمل میشویم. هر جا که بتوانیم به هم کمک میکنیم و مسئولیت اجتماعی برای تک تک ما مهم است.
من افتخار میکنم عضو کوچکی از این جامعه هستم و از همه شما برای پشتیبانی که انجام دادید تشکر می کنم.
نیما نورمحمدی
موسس و توسعه کسب و کار پونیشا
دیباچه: رمان ملکوت؛ همنشینی با غیرآدمیان
با کتاب به دوردستها سفر میکنیم، میخندیم، غصهدار میشویم و یاد میگیریم. ما برای شناخت خودمان، شناخت دیگران، برای صحبت کردن، و برای فکر کردن، نیاز داریم که بدانیم و چه همراهی بهتر از کتاب؟
از این پس در وبلاگ مهربانه بخش جدیدی به نام دیباچه داریم که در آن به معرفی کتابها میپردازیم. فرقی نمیکند کتاب در چه زمینهای باشد؛ داستانی، علمی، کسب و کار و هر چه که باشد، به آن سرک میکشیم و مفتخریم که در این ماجراجویی شما را همراه خودمان داریم. امیدواریم از این بخش لذت ببرید. همچنین اگر کتاب خوبی میشناسید، میتوانید از طریق اینستاگرام (mehrabane.ir@) یا توییتر مهربانه (mehrabane@) آن را به ما معرفی کنید.
***
ملکوت، نام رمان کوتاهی از بهرام صادقی است. ملکوت با روایت حلول جن در آقای مودت شروع میشود. داستان این کتاب در یک نشست چند ساعته نوشته شده است. این داستان بلند که اولین بار در جلسات ادبی جنگ اصفهان خوانده شد تنها اثر بلند بهرام صادقی است. فیلم ملکوت به کارگردانی خسرو هریتاش، محصول ۱۳۵۵، برداشت آزادی از این کتاب است. در ادامه مطلب میتوانید پارهای از این رمان را مطالعه کنید: