مهربانه بهعنوان استارتاپ برتر در الکاماستارز برگزیده شد
استارتاپ مهربانه با رای داوران به عنوان یکی از برترین کسب و کارهای نوپا در بخش الکاماستارز بیست و دومین نمایشگاه الکامپ معرفی شد.
از میان ۲۵۰ استارتاپ حاضر در بخش الکاماستارز نمایشگاه الکامپ، ۱۰ استارتاپ برتر توسط هیات داوران برگزیده شده تا با حمایت سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در نمایشگاه سبیت آلمان حضور یابند که نام مهربانه نیز در میان برگزیدگان قرار دارد.
گلرخ بحری مدیر استارتاپ مهربانه در این باره گفت: حدود دو سال است این کسب و کار فعالیت خود را برای جمعآوری کمک به صورت آنلاین برای موسسات خیریه دارای مجوز آغاز کرده است.
وی افزود: تاکنون بیش از ۸۰ پروژه خیریه با جمعآوری مبلغی در حدود نیم میلیارد تومان از طریق مهربانه به نتیجه رسیده است. در انتخاب پروژهها نیز رویکرد ما بیشتر توانمندسازی افراد و نیازمندان است تا رفع نیازهای مقطعی افراد.
بحری گفت: حضور در نمایشگاه سبیت فرصت بسیار مناسبی برای مهربانه است تا در جهت گسترش ارتباطات بینالمللی برای جذب کمکهای خیریه بیشتر حرکت کند.
مدیر سایت مهربانه ادامه داد: در حال حاضر تعدادی از خیران ایرانی مقیم خارج از کشور با وجود سختی نقل و انتقال پول به مهربانه کمک میکنند و امیدواریم با مذاکراتی که در نمایشگاه سبیت پیگیری خواهد شد، امکان پرداخت مستقیم و آنلاین برای افراد خیر خارج از کشور نیز فراهم شود.
وی با بیان این که مهربانه قابلیت گسترش فعالیتهایش به دیگر کشورها به ویژه کشورهای منطقه را نیز دارد گفت: در پی آن هستیم با یافتن سرمایهگذاران در داخل و خارج از کشور، امکان گسترش فعالیتها را فراهم آوریم.
براساس این گزارش کاربران آنلاین میتوانند با مراجعه به سایت مهربانه به نشانی mehrabane.ir، پروژه خیریه مورد نظر خود را انتخاب کرده و با استفاده از کارتهای عضو شتاب، در کار خیر سهیم شوند.
سر اومد زمستون
🌨☃❄️ برف میبارد
برف میبارد به روی خار و خارا سنگ.
کوهها خاموش،
درهها دلتنگ؛
راهها چشم انتظار کاروانی با صدای زنگ…
(سیاوش کسرایی)
در این سرمای استخوانسوز در گوشه و کنار شهر، در زیر پلها، در میان خرابهها، در پارکها اگر دقت کنید بعضاً خانوادههای بیسرپناهی را میبینید که در چادری نازک و فرسوده در کنار هم کز کرده تا از گرمای تن یکدیگر بهره گیرند. البته اگر چادری داشته باشند بسیار خوشبخت به حساب میآیند. هستند دیگرانی که حتی چادر ندارند و فقط و فقط آسمان سرد و بیرحم سقفشان است. به راستی برای بیتفاوت بودن به وضع اسفناک آنان باید دلی از جنس سنگ داشت. تنها کافی است به کودکی بیندیشیم که زیستن در خانه گرم را تجربه نکرده و آمدن زمستان برایش به معنای تحمل شکنجهای طاقتفرساست . با تهیۀ سرپناه، وسایل گرمایش، یا حتی پوشاک گرم به این نیازمندان کمک میکنیم که زمستان با دانههای برف، خوشیهایی با خود بیاورد.
🏡 با iHome به کمپین #سراومدزمستون در مهربانه بپیوندید تا در روزهای سرد، گرمابخش دلهای بیپناهها باشیم.
iHome: جامعترین وبسایت املاک کشور
تامین وسایل گرمایش برای زنانسرپرستخانوار و معلولین
تهیه لباسگرم برای کودکان بدسرپرست روستایی
تجهیز سالن ورزشی موسسه رعد
قهرمان در تصور همه، ولو در اساطیر، آدمی است باهیبت که شانههای پتوپهن و بازوانی باد کرده دارد. او بیش از آنکه برای چارهگری متکی به سلولهای مخش باشد به نیروی عضلاتش وابسته است. با گسترش این تصور غلط، نگاه ما به افراد کمتوان یا کماندام یا به قول معروف «معلول» اگر آمیخته به تحقیر نباشد قطعاً آلوده به ترحم است. تفکر آغشته به ترحم حتی قادر نیست عادلانه رفتار کند؛ کمی موشکافانه به امکانات شهر بزرگی همچون تهران بنگرید. در ایستگاههای مترو سطحی برای رفتوآمد یک کماندام که بر ویلچر نشسته تعبیه نشده است؛ در کمتر ورودی ساختمانی به این امر توجه شده؛ برای شهری که حدود ۱۱ درصد معلول دارد در تعبیه و تقسیم امکانات شهری کلاً این قشر نادیده گرفته شدهاند. حتماً در پیرامون خود بارها «معلولانی» دیدهاید که مدارک اعلای دانشگاهی کسب کردهاند یا در یک رشته ورزشی در مرتبهای بسیار بالا قهرمان شدهاند. هدف آنان از این سعی و تقلا بادکردن بازوان و گرفتن مدرک نبوده بلکه جا انداختن یک باور درست بوده: آنچه فضیلت یک قهرمان را میسازد عضلاتی ستبر یا بدنی سالم نیست؛ این نیت و ارادۀ پاک و اندیشۀ والاست که برتری و فضیلت محسوب میشود.
و حالا همزمان با ۱۳ آذر روز جهانی معلولین، میخواهیم سالن ورزشی مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد را با یاری شما مهربانان تجهیز کنیم.
مجموع هزینههای پروژه:
۱۰میلیون تومان