مهربانه یک میلیاردی شد!
کمکهای آنلاین جمعآوری شده توسط وب سایت «مهربانه» برای پروژههای خیریه مختلف، به یک میلیارد ریال رسید.
وب سایت مهربانه به نشانی mehrabane.ir، سرویس جمعآوری حمایتهای مردمی برای موسسات خیریه رسمی است. بسیاری از موسسات خیریه، به ویژه موسسات فعال در مناطق محروم، به دلیل نداشتن امکانات فنی و منابع مالی محدود، امکان اطلاعرسانی و جمعآوری کمک به شیوه آنلاین را ندارند که مهربانه برای نخستین بار در کشور این امکان را فراهم کرده است.
مهربانه در طول فعالیت خود برای پروژههای مختلفی از جمله حمایت از کودکان کار، تهیه غذا و سرپناه برای خانوادههای نیازمند، تهیه دستگاههای پزشکی و بهداشتی برای نیازمندان، مدارس و بیمارستانها، تجهیز کلاس آموزشی و کمک به بیماران ALS به جمعآوری کمک پرداخته است. این پروژهها در نقاط مختلف کشور از جمله آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، کرمان، البرز، مرکزی و تهران با همکاری موسسات خیریه دارای مجوز انجام شدهاند.
سایت مهربانه در طول فعالیت خود جایزه مسوولیت پذیری اجتماعی از همایش بینالمللی هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسیزبانان را دریافت کرده است. مهربانه همچنین به عنوان سایت برتر بخش سرویس نرمافزاری آنلاین در جشنواره وب ایران و سایت برتر پنجمین جشنواره فاوا در محور نوآوری در ارایه خدمات در حوزه توسعه خدمات روستایی و مناطق محروم از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انتخاب شده است.
برای مشاهده شیوه کار و پروژههای حاضر در وب سایت مهربانه کافی است به سایت mehrabane.ir مراجعه کرده و با استفاده از کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب و رمز دوم اینترنت، مبلغ مورد نظر خود را به هر پروژه کمک کنید.
سیل کمک های شما لبخند به لب کودکان داد!
به لطف و همت شما دوستان مهربان پروژه ” تهیه پوشاک و بسته بهداشتی برای کودکان سیل زده” با موفقیت تکمیل شد.
منتظر گزارش این پروژه بروی سایت مهربانه باشید. امیدواریم هر چه سریعتر این منطقه و بچه های کن و سولقان سر و سامون بگیرن.
تعمیر مدرسه ای در خوزستان
باز هم داستان داستان قدیمی درس است و مدرسه. خوزستانی که سالها جنگید حالا برای تجهیز مدرسهای به مهربانی ما نیاز دارد.
کودکان امروز، سازندگان فردا
مهربانهایهای عزیز
تقریبا یک ماه تا شروع مدارس باقی مونده. خیلی از بچهها حتی ثبت نام هم کردند. اما بچههای محروم منطقه کتیج سیستان و بلوچستان هنوز چشمشون به دستهای مهربون ماست. همچنین پدر و مادرهایی که با چشمای نگران خیره به دستای مهربون ما هستن که تو آیندهی بچههاشون تاثیرگذاره. بچههای کتیج یه بار دیگه به سخاوتمندی شما نیاز دارن که بتونن برن مدرسه و درس بخونن. شاید یکی از همون بچهها فردا دکتری بشه که خود ما رو درمون میکنه.
کافیه به مهربانه برید و از این پروژه حمایت کنید. یادمون باشه ۱۰۰۰ تومان هم کمک بسزایی به تکمیل این پروژه می کنه.
پیام مهربانی
دوستای خوبم سلام
امیدوارم اول هفتهیتان را پر انرژیتر از همیشه شروع کرده باشید. عزیزان مهربانه، مدتی است که آخر هر هفته «پیام مهربانی» را میخوانید و هفته پیش رو را با رفتاری مسوولانهتر به آخر میرسانید. راستش را بخواهید این ایده از آنجا آمد که فکر کردیم سپردن همهی مسولیتها به دولت یا هر متولی دیگری تا الان چه نتیجهای برای ما داشته است. به طور مثال کدام دولت و مملکتی توانسته است صرفهجویی در مصرف آب را با قانون و حکم اجرایی کند؟ اینجاست که نقش و تاثیر هر یک از ما به عنوان یک شهروند در حل این چالش بزرگ، از قدرت یک دولت بیشتر است. بی تردید شما هم در زندگی شخصیتان چندین رفتار مسوولانه برای خودتان تعریف کردهاید. حالا بیایید شما این بار یکی از این رفتارهای مسوولانه را معرفی و به مهربانه و دوستان مهربانش پیشنهاد کنید.
بوی ماه مهر …
دوران مهربانی سر نیامده است!
مطلب روزنامه شهروند درباره مهربانه:
“دوران مهربانی سر نیامده است”
مهربانه محدودیتی در تعریف پروژهها اعمال نمیکند و میزان موفقیت پروژهها را به مشارکت و حمایت کاربران وابسته میکند. اگر پروژهای در زمان تعیین شده توانست بودجه هدفش را جذب کند، موفق تلقی شده و پروژه اجرا میشود. درغیر اینصورت پروژه لغو شده و هزینههای دریافتی کاربران به آنها برگشت داده میشود. این مدل که به نام «همه یا هیچ» معروف است، یکی از کاراترین مدلهای جمعآوری کمکهای مردمی در فضاهای آنلاین و از سیاستهای کلی مهربانه است که دارای منافع زیر است:
۱. بهینه است: موسسات و سازمانها را به سمتی سوق میدهد که حداقل نیازمندیای را اعلام کنند که با دریافت آن پروژهشان عملی میشود.
۲. ایجاد انگیزه میکند: اگر حامیان فعلی ببینند که پروژه دلخواهشان به دلیل عدمحمایت کامل، از دور خارج میشود، با جذب دیگر حامیان سعی میکنند از این امر جلوگیری کنند. تیمها هم سعی میکنند با جلب نظر حامیان، فضا را به سمت حمایت کامل
پیش ببرند.
۳. جواب داده است: تجربههای پیشین جهانی کارآیی این سیاست را نشان داده است.
لینک مطلب: http://shahrvand-newspaper.ir/Default.aspx?NPN_Id=244&PageNO=13
ادرس سایت www.mehrabane.ir
#شهروند #روزنامه_شهروند #روزنامه #مهربانه #shahrvand_news #shahrvand_newspaper #newspaper #mehrabane #crowdfunding